محل تبلیغات شما

در این نوشته به صورت خلاصه به مراحل جوجه کشی بلدرچین پرداخته ایم :

ستر در بلدرچین

ستر به مرحله ای از جوجه کشی بلدرچین گفته می شود که در آنتخم های نطفه دار بلدرچین تا 3 روز قبل از خارج شدن جوجه ها از تخم های نطفه داردر دمای 37.5 درجه سانتی گراد چرخانده می شود. دلیل چرخاندن تخم ها در این مرحلهجلوگیری از چسبیدن نطفه به پوسته است

جلوگیری از تولک رفتن زودرس بلدرچین

تخم بلدرچین و انتخاب آن به عنوان یک وعده غذای کامل

پرورش بلدرچین در فضای ۱۲ متری خانه با استفاده از دستگاه جوجه کشی

بلدرچین ,جوجه ,کشی ,تخم ,نطفه ,مرحله ,کشی بلدرچین ,جوجه کشی ,در این ,های نطفه ,تخم های

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مهارت های مطالعه و یادگیری Peter's page scoopsabadi مهدویت، نقد شیخیه و بهائیت molneverme وبلاگ همسفران قزوین Tabligh in English ایران آذربایجانی تورکجه سینین ادبیات اوتاغی وب سایت رسمی سرتیپ قاسم فراوان تفریحات سالم 2